Danas vam nudimo tipove u vezi sa Evroligom, a krećemo od prvog meča između Dačke i Barcelone.

Tipujemo na Jeremy Evansa 6.5 +. Ponudu imate u Maxbetu. Ovaj momak igra na poziciji 4(PF) i starter je u ekipi Dačke. Do sada mu je prosek poena 6.3 u Evroligi međutim kada razgraničimo sve utakmice koje je igrao ove sezone kod kuće dolazimo do cifre 11.3. Dakle, prosečno kada Dačka igra kod kuće ubacuje 11.3 poena(11,7,16). U gostima ima prosek poena tačno 5 pa otuda ova niska granica. Njegova minutaža zavisi od njegovih faulova tako da je u prvom i drugom kolu proveo minimalno 29 minuta na terenu, dok u trećem samo 19 uz 3 faula i to naravno kvari prosek njegovih poena gde je postigao samo 4.
Znamo da su 2. i 3. kolo bilo zapravo u tri dana, pa je možda i logično zašto je Evans igrao u 2. 34 minuta, a u trećem 19. Ako gledamo tom logikom, danas bi trebalo da dobije dosta minuta.

Za vikend u BSL postigao je 16 poena i predvodio je svoju ekipu.

Danas ide na Oriolu i Singletona, koji su dozvolili Barthelu iz Bayerna 11 poena, Kurbanovu 6, Voronceviču 7 (Kurbanov 15 minuta, Voroncevič 18) i Tillieu 13 poena. Znamo da Barsa ne igra perfektnu odbranu (osim na plejmejkerima) i da su njihovi mečevi uvek efikasni.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here