Tipujemo na još jednog igrača sa ovog meča.

Naš predlog je Adrien Moerman 13.5 –. Moerman demonstrira sezonu sličnu kada je igra za Banvit gde je prosečno u BSL beležio 18 poena po utakmici i tada je bio najbolji strelac turske lige što ga je vinulo u sam top krilnih centara Evrope.

Sjajno igra ove sezonu i ima naravno mnogo više slobode u odnosu na njegove prethodne klubove.

Poslednje dve utakmice u Evroligi je prosto briljirao i zato ima najvišu granicu ikad ove sezone.

Danas ide na Maccabi koji dosta solidno brani poziciju krilnog centra i nekolicina je prelazila marginu međutim uglavnom je bilo primetno da su to izuzetno loši procenti šuta. Dakle, treba će mu danas mnogo pokušaja da bi išao preko svoje margine.

On je odmorio ovaj vikend kao i Larkin jer je Ataman zaista preterao u poslednje vreme sa njihovom minutažom i bilo je realno da im omogući pauzu. Usput je Motum imao brutalnu utakmicu sa 20+ protiv Turk Telekoma (28 poena valjda), tako da je moguće da i on zasluži koji minut na ovom meču.

Moerman ove sezone protiv Maccabija ima under sa 6 poena i šut 3/7 i ako ga ne krene šut nije taj tip igrača koji će forsirati.

Najveći razlog zbog čega tipujemo Moermana je nešto lošiji učinak kada Efes igra u gostima.

Na čak 12 utakmica u gostima ima 3/12 overa što je svakako značajan podatak.

Ova utakmica trebala bi da bude borba bekova, tj veću nadu polažemo u bekove Efesa jer je Maccabi dosta slab na tim pozicijama u odbrani.

Očekujemo Moermana negde blizu ove margine, ali se nadamo da će minimalnih 14 poena za njega biti zaista teško da dostigne.

Do sada smo ga igrali ove sezone isključivo u overima(npr prošle nedelje), a ovo je otprilike 4. ili 5. put da ga tipujemo ove sezone, a možda nas je samo jednom izneverio.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.