Advertisement

Danas se u 20:05 sastaju Maccabi i Efes. Maccabiju nešto bitnija ova utakmica jer se grčevito bore za playoff, međutim i Efes želi što pre da održi sebe na 4. poziciji kako bi imali prednost domaćeg terena. Trebali bismo da očekujemo efikasniji meč jer ove ekipe imaju velik poenterski kapacitet.

Naš predlog je Alex Tyus 5.5 +. Maxbet nudi Tyusa na najminimalnijoj margini i nekada su ove margine zaista poklon kada kladionice ponude i uglavnom nema poente nuditi igrače na ovoj margini jer bukvalno svaki igrač koliko god minuta imao može da ode preko.

Tyus je ove sezone u senci Blacka, dobija oko 19 minuta po utakmici što je zaista dovoljno za 3 zicera ili 2 u kombinaciji sa slobodnim bacanjima.

Centar koji bi imao marginu i 10.5 samo da ima veću minutažu, ili onakav status u ekipi kakav je imao npr u Galati kada mu je trener bio Ataman.

Tyus u poslednje vreme dobija zaista malo minuta, ali on može preko margine svakako.

Na proseku poena je od 7.4 i malo ima slabije partije zbog naravno velike minutaže Blacka, ali to vrlo lako može da se preokrene, npr da Black dobije dva brza faula, a dodatno Cohen ne bi trebalo da igra danas.

On ima 8/12 overa kada Maccabi igra kod kuće, a veoma je značajno da protiv Anadolu Efesa otkada nije član te ekipe ima 5/5 overa u Evroligi.

Ove sezone dao im je 12 poena za 14 minuta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here