Advertisement
MaxBet

Danas je u okviru 13. kola u 20:05 sastaju Maccabi Tel Aviv i Khimki. Domaćin u velikoj krizi s obzirom kakvu ekipu imaju, međutim definitivno da će danas tražiti pobedu jer će Khimki igrati bez Shveda i Gilla.

Naš prvi predlog sa ovog meča je Charles Jenkins 7.5 +. Granice se kreću i do 8.5. Jenkins igra na poziciji beka šutera i od odsustva Shveda dobija ogromnu minutažu. Prošlo kolo igrali smo Pefija na 7.5 +, a Jenkinsa na 9.5- što nam je i prošlo, a danas su se kladionice opametile i stavile ga na dve granice niže. Možda bi bilo realno da je na 8.5, zato ga i igramo plus na 7.5.

Jenkins je na poslednje tri utakmice postigao 12,12 i 7 poena. Dakle, otkad nema Šveda ima dva overa i jedan under, a under je protiv CSKA i već je bilo blow out i nije bilo potrebe da Jenkins sili. Danas skroz druga priča, ići će na Maccabi koji je dopustio skoro svim bek šuterima over osim Higginsa koji se ispromašivao, ali je postigao 13 poena. Recimo da je DeAndre Kane dobar defanzivac ali pretpostavljamo da će pre čuvati Crockera i Dee Bosta nego Jenkinsa.

Jenkins je imao minutažu na te tri utakmice 26, 32, 33 što je zaista velika minutaža za evropske standarde. Pošto igra čvrstu odbranu, jedino faulovi mogu da ga spreče, ali opet, nije on centar koji ne može da se zaustavi kontroliše, tako da verujemo da Jenkinsa to neće sprečiti da ode u over.

Za vikend u VTB ligi je odigrao 20 minuta i postigao 10 poena.

Drugi predlog je Malcolm Thomas 7.5 +. Takođe smatramo da je Thomas zaslužio granicu više jer u poslednje vreme igra dosta dobro. Konkretno, otkad je Gill otišao on ima dva overa sa 10 i 15 poena. Prošlu utakmicu protiv CSKA je iznudio čak sedam faulova i pravio im je ogromne probleme. On je tip igrača koji zablista, ali ne može da održi formu duži period. Šutira i trojke, a sada u odsustvu Gilla i Shveda ima mnogo više prilika za to.

Thomas čim ima oko 6 ili više šuteva na utakmici, on uglavnom ide na 9,10 poena i sada sa mnogo prostora, za njega je 7.5 jako niska margina.

Pretpostavljamo da će igrati preko 20 minuta, jer sada ili on ili Mickey popunjavaju poziciju četvorke koju je igrao Gill.

Maccabi konkretno ne brani nijednu poziciju dobro, a što se tiče pozicije centra, dopuštaju često overe protivnicima, kao i na poziciji četiri koju bi Thomas takođe mogao da pokrije.

Za vikend je imao skoro isti učinak kao Jenkins, tačno 20 minuta i 10 poena.

Ako vam je nesigurno da igrate dva igrača sa iste utakmice, a verujete da su na niskim marginama ili mogu da prođu, savetujemo vam da probate sistemski tiket sa još nekoliko igrača.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.