Advertisement
MaxBet

U ponedeljak, tačno u ponoć sastaju se ekipe Miami Heat i Utah Jazz. Možda smo malo više očekivali od obe ekipe na startu sezone, međutim to je NBA, ostalo je još mnogo utakmica da se odigra, tako da trenutno nema prostora za paniku ni u jednom taboru.

Naš predlog je Rodney McGruder 9.5 +. Ponuda pronađena u Maxbetu sa kvotom 1.7.
McGruder igra na poziciji SF u Miamiju i prva je postava.

Prosek poena ove sezone mu je 12.1. Na poslednjih 10 utakmica prosek mu je na 11.4. Primetno je da je u blagom poenterskom padu jer Justice Winslow, njegov konkurent za poziciju igra nešto bolje u poslednje vreme.

Na poslednjih 10 utakmica ima 7/10 overa i pre dve utakmice nanizao je dva undera od 8 i 7 poena. Protiv Toronta 7 jer jasno je da Leonard igra odličnu odbranu, a protiv Atlante je Winslow dominirao šuterski na toj poziciji, iako je McGruder igrao preko 36 minuta. Sada je mnogo jasnije zašto je McGruder na granici 9.5 umesto 10.5 na primer.

Prosečno McGruder ove sezone igra preko 30 minuta, a na poslednjih 5 igra konkretno 33.2 minuta i uzima oko 11 šuteva.

Razlog zbog koga biramo njega je naravno niska granica, njegova velika minutaža i određeni izostanci. Derick Jones Jr. neće igrati danas, a on inače igra identičnu poziciju kao McGruder. Neće biti Dragića i Johnsona koji umeju da troše dosta lopti.

Sledeća činjenica je da Utah najbolje brani poziciju SG od početka prvenstva, primajući prosečno nešto više od 18 poena. Kada pogledamo poslednjih 15 utakmica, Utah je tu na 4. mestu sa 19.8 primljenih poena sa pozicije SG. Josh Richardson je najefikasniji igrač u Miamiju i verujemo da on danas vrlo verovatno ide u under, a dodatno očekujemo da će imati poteškoće da šutira pa očekujemo više pasova, samim tim i većeg potencijala da McGruder nešto uradi. Takođe, Utah na poslednjih 15 utakmica spada u među bolje ekipe po čuvanju centarskih pozicija.

Što se tiče pozicije na kojoj igra McGruder, Utah se nalazi na 19. po čuvanju SF-ova sa prosečno dvadeset i jednim primljenim poenom.

Utakmice Utah su često neefikasne, ali svakako da 10 poena za jednog igrača nije mnogo i u ovim okolnostima smatramo da McGruder može lako da stigne do tih poena.

Osim predloga McGruder, iz teksta se nameće i predlog Josh Richardson 19.5 –, što je takođe granica iz Maxbeta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.