Advertisement

U 20:45 počinje meč o kome smo pisali u najavi Evrolige koju možete pročitati na našem sajtu, a mi vam predlažemo igrača sa ove utakmice.

Naš predlog je Mindaugas Kuzminskas 8.5 +. Krilnog centra Milana smo potcenili prošli petak i igrali ga under na ovoj margini, međutim nismo predvideli povredu Gudaitisa što je pomerilo Brooksa na centra, a Kuz je dobio preveliku minutažu.

Danas ide na odbranu koja je dosta slaba na krilnim centrima, pogotovo su osetljivi na šut za tri što se i poistinilo kada smo pisali prošle nedelje o predlogu za Trey Thompkinsa koji je lagano prešao svoju marginu za samo 4 minuta. Evans je dobar pod košem i češto zna da zabeleži blokadu, međutim loše brani šuteve sa distance.

Kuz će danas dosta imati prostora jer sa povredama problema imaju Brooks, Burns, Gudaitis i Tarczewski. Oni su svi osim Gudaitisa na GTD, a verujemo da će bar jedan od njih sigurno nastupiti danas, mada nema potrebe forsirati sve rovite igrače protiv Darussafake jer i sa igračima koji su 100% spremni za meč, Milano može da trijumfuje.

Bilo kako bilo, Kuz bi danas trebalo da dobije preko 20 minuta, a sa tom minutažom je uglavnom odlazio preko margine.

Nadamo se ovakvoj situaciji, jer u slučaju da svi od pomenutih koji su na GTD zaigraju, biće teško ići preko margine i naš savet je da nekoliko minuta pre utakmice, kada vidite lineup se na osnovu toga odličite u vezi sa ovim tipom i odigrate online tiket.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.