Advertisement
MaxBet

Danas se sastaju Milano i Panathinaikos od 20:45. Trebalo bi da ovo bude veoma naped i zanimljiv meč. Predlost dajemo Milanu zbog većeg potencijala u napadu. Pao nije šuterska ekipa i generalno im je to problem cele sezone i zato nisu uopšte ozbiljna ekipa kao prethodnih sezona. Oni svojom odbranom mogu da primire Milano i očekujemo da fokus bude na Mike Jamesu.

Naš prvi predlog je Kaleb Tarczewski 5.5 +. To je ta margina koju najviše volimo kao i prošle nedelje koju je Maxbet ponudio za Tyusa. Margina koju svaki živi igrač koliko god minuta dobio može da pređe brzo. Ovde se radi o centru, tako da će mu trebati bar tri pokušaja ili dodatna slobodna bacanja da bi išao u over.

Tarczewski od neigranja Gudaitisa ima svih 5 overa na ovoj margini 8,15,7,6,7 i nije dobio manje od 20 minuta na terenu, a tih 20 je dobio zbog brzih faulova u prošlom kolu protiv Reala mada je ipak išao preko margine.

Pao ne brani nešto centre i moguće je da će pritisak na Jamesu ga terati da dodaje što više i on je taj igrač koji hrani Tarczewskog.

Protiv Panate u prvom meču ostao je na 5 poena, a igrao je samo 15 minuta, podsećamo, tada je Gudaitis bio u sastavu.

Drugi naš predlog je James Gist 6.5 +. Zaista niska margina za Gista koju je ponudio Maxbet dok ga u drugim možete naći i na 7.5 i on je neretko prelazi. Danas će imati mogućnost da igra protiv užasne odbrane na centrima kojima je na prvoj utakmici postigao čak 12 poena.

Nema mnogo pokušaja ali ih sa sigurnošću realizuje. Čak u poslednje vreme se ne libi da šutne za tri poena, a margina mu je pala jer nijedan poen nije postigao protiv Baskonije a igrao je 14 minuta. Imao je tada dva pokušaja i jednostavno to nije bila njegova utakmica.

Danas ima priliku da protiv nešto manje ozbiljne odbrane postigne minimalnih 7.

Prošle sezone je imao takođe dva dvocifrena overa protiv Milana i nadamo se da takav trend on nastavlja i danas.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.