petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Poeni igrača (Olimpijske igre) – Češka Republika – Francuska

Od 14 sati po našem vremenu u sredu, očekuje nas meč 2.kola B grupe na Olimpijskim igrama, na košarkaškom turniru za muškarce, a sastaju Češka Republika koja je u prvom susretu savladala Iran i selekcija Francuske koja je priredila iznenađenje i savladali Američku selekciju sastavljenu od NBA zvezda.

Kladionice su postavile granicu od 164.5 poena pa se očekuje jedan efikasan meč u kojem je Francuska postavljena za apsolutnog favorita sa kvotom 1,25.

Igrač koji je odigrao sjajno kvalifikacioni turnir pred Olimpijske igre, a sa dobrim partijama nastavio u prvom meču turnira je centar/krilni centar Patrik Auda. Ovaj igrač je tokom kvalifikacionog turnira beležio 10 poena za 17 minuta protiv Turske u prvom kolu, potom 10 poena za 19 minuta protiv Urugvaja, u polufinalu turnira zabeležio je 16 poena za 24 minuta protiv Kanade, dok je u finalnom meču bio najbolji strelac svog tima sa 20 poena za 18 minuta na parketu. U prvom kolu protiv Irana, takođe je bio najbolji strelac tima sa 16 poena za 23 minuta na parketu. Danas kladionice nude granicu od 11,5 poena na ovog igrača koji igra u sjajnoj formi, a mi ćemo to pratiti iako će za rivala imati odličnog NBA centra, Goberta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje