Advertisement
BetWinner

Danas se u 20:00 sastaju Olympiacos i Baskonia. Domaćin favorit definitivno, prvenstveno jer igraju na svom terenu, zatim Baskonia dolazi bez Garina, Shengelije i Grangera.

Naš predlog je Nigel Williams-Goss 8.5 +. Prošle nedelje, tj u petak, smo ga tipovali kontra protiv Panate koja igra izuzetnu odbranu, međutim iako je bio recimo blowout, Goss nije uspeo da pređe marginu iako je na poluvremenu postigao čak 7 poena. Doduše igrali smo ga na margini od 9.5 -, a danas upravo zbog te utakmice protiv Panate je na granici niže što je pošteno, međutim Baskonia i dalje igra jako lošu odbranu na plejmejkerima i verujemo da Goss ima i te kako šanse protiv Huertasa i Vildoze. Dosta snažniji od njih, izuzetno prodoran igrač, bez šuta za tri poena može da pređe ovu marginu.

Na prvoj utakmici protiv Baskonije u gostima postigao im je 11 poena, a za njega je karakteristično da bolje partije ima kod kuće, plus ga je tada čuvao i Granger koji je dobar defanzivac.

Tačno ima pola overa i pola undera i na proseku poena je od 8.9.

Blatt ima dosta poverenja u njega i daće mu sigurno preko 20 minuta, dakle igraće između 20 i 30 minuta. Spanoulis je u kontraritmu i neće biti potrebe da ga Blatt forsira pošto je dvojno kolo, a Vasilis je veteran tako da bi bilo najpametnije da ga sačuva za sledeću utakmicu koju će igrati u četvrtak protiv Reala. Takođe je moguć i blowout gde Spanoulis nema potrebe da igra.

Goss je za vikend odigrao utakmicu od 9 poena sa pristojnim šutem iz igre, a danas očekujemo nešto slično.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here