Advertisement

Tipujemo na još jednog igrača sa ovog meča, a detaljnu najavu možete pročitati u linku ispod.

Najava: Panatinaikos – Real Madrid (treći meč – 23. april)

Naš drugi predlog je Keith Langford 9.5 +. Iako nije imao toliko ubedljive partije u Madridu, kladionice ipak ne žele da mu spuste marginu jer su svesne kakav arsenal poseduje ovaj igrač.

Keith Langford je na zalasku svoje karijere, međutim u Panathinaikosu ove sezone ima sasvim pristojnu i očekivanu rolu. Istakao se kao jedan od najboljih poentera u ekipi, mada i konkurencija mu nije mnogo jaka.

Ove sezone postiže 10.7 poena po utakmici, ali je imao dosta poenterskih oscilacija tokom sezone. Minutaža mu nije bila stalna, tako da na nekim mečevima nije uspeo da postigne ni poen, dok je na drugim imao i +20 poena.

Karakteristično je za njega da uvek dobro igra protiv Reala. Iako želja nije falila na prethodna dva meča u Madridu, Langford ipak nijednom nije uspeo da ode preko margine. Nešto slabije šuterske partije uticale su da bek Panate ima veoma mršav učinak.

Generalno mnogo bolje igra ove sezone u Oaki i danas bi mogao da bude ključan igrač.

Calathes iako je rovit, igraće i očekujemo od njega kao i uvek 110% zalaganja, međutim realnost je da je Calathes užasan šuterski realizator tako da će morati odgovornost da se prenese na nekog drugog.

Langfordu nedostaju poeni za tri, ali očigledno je da se ne odlučuje ni da testira šut više puta pošto je na dve utakmice uputio samo 2.

Deluje da mu je stalo da pobedi Real i u prošlosti im je postizao mnogo poena, dodatno, kažnjen je novčano od strane Evrolige pošto je komentarisao neke sudijeske odluke na prvom meču u Madridu, a možda bi upravo ta činjenica mogla da utiče na to da Keith ima jednu dobru partiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.