Advertisement
MaxBet

Tipujemo na igrača na meču koji počinje u 20:00. Najradije smo da se ovaj meč preskoči zbog novog trenera u Panati koji je izjavio da će pokušati da iznenade CSKA nekim drugačijim vidom odbrane. Bilo kako bilo, on je samo nekoliko dana u Panati i nismo sigurni da može kompletan koncept ekipe i efikasnost igrača da se promeni.

Naš predlog je Othello Hunter 7.5 +. Obrni, okreni Hunter od početka sezone stoji na 7.5 kako god odigra. Inače mu prosek poena raste na čak 8.6, a mi ne vidimo razlog zašto su mu kladionice dale granicu niže od proseka.

Na njega smo ove sezone tipovali čini nam se tri puta gde smo ga pogodili svaki put i pisali smo o trendu da on u gostima mnogo bolje igra, a da Ćaćo Rodriguez plaća cenu svoje efikasnosti u gostima pošto dodaje Hunteru dosta.

Hunter samo jednom ove sezone ide u under u gostima i to sa 6 poena protiv Baskonije protiv koje skoro svi centri idu u under jer Poirier sjajno igra odbranu. Dakle on ima 7/8 overa u gostima i daleko viši prosek poena nego 7.5, tako da će danas sa 4 zicera on ići u over.

Prošle sezone je Hunter bio dvocifren u Atini, dok je išao u under u Moskvi, a pisali smo o tome da je i prošle sezone imao trend da igra slabo kod kuće, a dobro u gostima.

Panata može da iznenadi odbranom, ali to najviše očekujemo od spoljnih igrača, a unutrašnji često kiksnu u odbrani, kao na primer prošlo kolo kada jednostavno nisu mogli da igraju protiv Gudaitisa koji je postigao 20 poena. Stoga ćemo zaobići Higginsa, Rodrigueza i De Coloa i dati šansu igraču koji će biti najbliži protivničkom košu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.