Danas tipujemo na meč koji će se odigrati u 21:45. Gran Canaria će ugostiti Anadolu Efes, a na ovom meču se očekuje preko 168.5 poena što se može klasifikovati u efikasne mečeve.

Naš  tip je Rodrigue Beaubois 11.5 +. On se istakao ove sezone kao veoma bitan igrač Efesa nakon što je imao nešto lošiji start na početku sezone. Može da igra na poziciji 2 i 3, a upravo su to pozicije sa kojih Gran Canaria prima najviše poena. Njegova minutaža će biti sigurno preko 25 minuta, a ako bude dobro igrao mogla bi ići i preko 30 pošto znamo filozofiju Atamana da ako igrača dobro ide na meču, može da dobije skoro i 40 minuta. Beaubois mnogo šutira, do sada mu se prosek poena u EL kreće oko 11.4, međutim prosek kvare prva i druga utakmica kada je protiv Bayerna dao 5, a protiv Zalgirisa za 14 minuta nijedan poen. Slede utakmice od 26,17 i 9 poena i kada ne bismo računali prve dve utakmice prosek bi bio 17.3. Za vikend protiv Fenera je odigrao 34 minuta skoro, zajedno sa produžecima i imao 12 poena, pa verujemo ako može protiv Fenera dva puta u gostima da im postigne 17 i 12, onda može i protiv Gran Canarije.


Predlog od Ixa91 za isti meč je: DJ Strawberry preko 9.5 poena.

U meču u kojem se očekuje oko 168 poena iz redova domaće ekipe zanimljiv nam je i amerikanac koji je prošlu sezonu proveo u Besiktasu, te odlično poznaje ekipu Efesa.

Popularni Jagoda se u ACB ligi nalazi na proseku 11 poena i marginu od 9.5 nije prelazio samo 2x u 7 odigranih mečeva. U Evroligi na 2 odigrana meča na domaćem parketu beležio je 13 i 16 poena, dok je na gostujućim mečevima bio daleko lošiji: 8, 2 i 9 poena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here