Advertisement
MaxBet

Danas se u okviru 6. kola kao prvi meč petka sastaju Khimki i Barcelona.

Naš tip je Anthony Gill 11.5 +. Granicu morate malo potražiti jer je u većini kladionica na 12.5. Dosadašnji prosek Gilla u Evroligi je 13.3 što je skoro za 2 poena više nego današnja granica. Momak koji nominalno igra na poziciji 4, međutim njegov stil igre je daleko od toga, više liči na tri jer je izuzetno pokretan i dobar šuter sa distance.

Na njega danas idu Oriola i Singleton koji se nisu toliko proslavili u odbrani, a pogotovo Oriola koji izvršava uglavnom ofanzivne zadatke, pa otuda i njegova manja minutaža u odnosu na Singletona. Gill prošle sezone odlazi u over na ovoj granici protiv Barcelone sa 13 i 21 poenom. Kada gledamo da je Singleton prošle sezone igrao za Pao, a Gill se sastao sa njim samo jednom prošle godine gde je išao u over sa 16 poena.

Gill za ovih 5 kola, tj 4 utakmice koje je igrao ide samo jednom u under sa 10 poena protiv Fenera, a svakako da nema težeg matchupa od Fenerovih četvorki koje grizu u odbrani.

Njegova minutaža je prosečno u EL 30 minuta, a danas ne očekujemo ništa manje ako bude egal utakmica, a verovatno da će i biti. Shveda će čuvati dva pleja kao što su Pangos i Heurtel koji su odlični defanzivci, tako da mi očekujemo da će Khimki biti uskraćen njegovim poenima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.