Advertisement
MaxBet

U okviru prve utakmice finala ACB lige Endesa sastaju se Real i Barca od 21:00.

Real po mišljenju kladionica je veliki favorit za danas, a mi ćemo se složiti sa tim.

Domaćini igraju zaista dobro u poslednje vreme. Bez problema su eliminisali Manresu dok su i snažnu Valenciju pobedili u minimalnom broju mečeva za polufinale. Generalno nisu imali krize u igri i u pristojnoj su formi.

Barca sa druge strane je ubedljivo savladala Joventut i Zaragozu na prva dva meča, međutim u trećem meču je bio primetan njihov pad u igri koji im se dešava povremeno tokom cele ove sezone. Da Kyle Kuric nije imao izvanrednu rolu u drugom poluvremenu, Zaragoza bi sigurno odvela seriju na još jednu ili dve utakmice. Thomas Heurtel je jedini koji se ističe sa konstantno dobrom formom.

Ne treba zaboraviti ni činjenicu da Barca nikako ove godine ne odgovara Realu i da su ih već nekoliko puta pobeđivali. Bilo kako bilo, ovaj meč ne treba propustiti jer je svaki duel između ova dva velika rivala interesantan.

Naš predlog je Pierre Oriola 7.5-. Maxbet ga nudi na ovoj margini, dok ga neke kladionice nude na 6.5. Tipovali smo ga na drugoj utakmici protiv Zaragoze gde smo smatrali da su se kladionice pomalo zaletele nudeći ovog igrača na 7.5.

Tada smo bili upravu, a nadamo se da ćemo i danas.

Oriola je krilni centar kome je minutaža jako relativna ali nikad ne ide preko 20.

Zbog važnosti meča i dobre partije Singletona on danas može ostati i na 13,14 minuta.

Voli da šutira bez obzira koliko igrao ali nije perfektan u tome.

Njegova margina je formirana zbog dve utakmice od 13 i 9 poena protiv Joventuta i Zaragoze kada su bili ogromni blowoutovi što mu je I dozvolilo slobodu u igri i da šutira više.

Imao je on role gde pređe ovu marginu protiv Reala, međutim Barca ima mnogo značajnije igrače koji imaju veću prednostu odnosu na njega.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.