Advertisement

U okviru ACB lige, danas će se sastati Real Madrid i Baskonia u 19:30. Ove dve ekipe se bore za drugo mesto u ACB i obe imaju učinak od 14-5. Oni su se sastali već tri puta ove sezone, a današnji domaćin je sva tri puta odneo pobedu.

Naš predlog je Vincent Poirier 11.5 –. Sve kladionice su se složile oko njegove margine danas, a njega čeka zaista težak posao da je premaši. Na 11 utakmica u svojoj karijeri protiv Reala, samo dva puta je išao preko margine i to oba puta u playoffu prošle sezone.

Ove sezone odigrao je tri utakmice protiv Reala gde je na jednoj bio blizu margine i to sa 11 poena.

Samo 5/19 puta prelazi ovu marginu u ACB. Deluje da nije u perfektnoj formi kao na primer pre mesec dana, a i da ga ne ide u poslednje vreme svedoči nerviranje i bacanje flašice.

Radi se o veoma dobrom igraču koji je u stanju da postigne i 20 poena, međutim Real ima jako dobru odbranu na centrima, tu mislimo na Tavaresa i on bi danas trebao da ga čuva, dok Ayon ne može da se pohvali defanzivnim rešenjima ove sezone, a i statistika govori da nije baš savršen, ali Real ipak kolektivno dobrom odbranom (najbolja odbrana u Evroligi) uspeva da zadrži centre.

Poirier ne igra mnogo u ACB, međutim danas je moguće da dobije više minuta jer je utakmica za drugo mesto.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.