Advertisement
MaxBet

Danas se u 21:00 sastaju Real Madrid i Fenerbahče. Trenutno je na tabeli takva situacija da Fener ne bi smeo da izgubi danas jer u tom slučaju, CSKA ako pobedi sutra Milano će biti udaljen od prvog mesta za samo jednu pobedu. Ambicije Fenera su uvek velike na svakom meču i zaista ih je teško pobediti. Meč protiv Reala ove sezone su dobili na mišiće, a sada ih čeka zaista teško gostovanje. Pošto su ovo dve najjače odbrane u ligi, očekivalo bi se malo poena, međutim smatramo da bi Real danas trebalo da diktira tempo igre i da će Fener biti primoran da igra efikasno.

Možda prvi meč nije bio realan pošto je Sloukas odsustvovao sa tog meča, a on je sada u jako dobroj formi.

Naš predlog je Luigi Datome 9.5 +. Krilo Fenera je poslednjih mesec dana u sjajnoj formi, a deluje da ga je Obradović štedeo tokom jednog dela decembra i januara. Sada dobija minutažu i preko 30, a mogao bi danas da bude ključan.

On i Dixon su primetni u situacijama kada su Feneru potrebni bitni poeni i kada treba da se prelomi utakmica, a svakako da će danas biti takvih situacija.

U poslednjih 8 utakmica u svim takmičenjima beleži 7/8 overa i ima samo jedan under protiv Dačke sa 7 poena gde je odigrao 20 minuta.

Danas bi trebalo da dobije koji minut i na poziciji krilnog centra jer znamo da Lauvergne neće igrati i da Obradović daje šansu Datomeu i na toj poziciji.

Generalno dobro igra protiv Reala. Prošle sezone je protiv njih imao dva overa u regularnom delu dok ipak u finalu nije prešao marginu. Ove sezone takođe ima over protiv njih sa 17 poena i on je rešio tu utakmicu u Istanbulu svojim prodorom.

Razmišljali smo i o Carrollu, međutim on nije toliko konstantan ove sezone i ne vezuje više od 3 partije overa. Kalinića ne vidimo kao igrača koji je tip da igra protiv Reala tako da se nadamo većoj minutaži za Datomea.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.