U 21:00 imaćemo na programu meč između Reala i Olympiacosa. U prvoj utakmici, Olympiacos je slavio iako za Real nije nastupio Sergio Llull. Danas potpuno druga priča, Olympiacos će igrati bez prvog centra, Nikole Milutinova.

Naš predlog je Zach LeDay 11.5 +. Margina zaista premala za igrača Olympiacosa koji bi trebao da pokriva poziciju centra. Ovaj momak sjajno koristi svoju minutažu i samo je jednom išao ispod ove margine kada bi dobio minute preko 20. Trenutno je na proseku poena od 10.9, međutim postoje utakmice gde je odigrao na primer samo po 5 minuta, bez poena, što mu drastično kvari prosek.

 

U poslednje vreme delovalo je da je u padu forme ili da nije u planu Davida Blatta, međutim sve to je demantovao sjajnom partijom protiv Baskonije sa 23 poena.

Generalno veoma nezgodan za čuvanje, šutira sa svih pozicija, prošlu utakmicu Realu postigao je 12.

Printezis takođe igra dosta efikasno na utakmicama gde Milutinov dobije ispod 20 minuta, ali se ipak odlučujemo za LeDaya zbog, po našem mišljenju, boljeg šuta za 3p i zbog svežine Ledaya jer je Printezis za vikend u ligi igrao preko 30, a protiv Baskonije je proveo na terenu čak 38.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.