Advertisement
MaxBet

Danas se od 21:15 sastaju Real i PAO, a naše mišljenje o ovom meču možete pročitati na sajtu.

Najava: Real Madrid – Panathinaikos (17. April)

Naš predlog je Georgios Papagiannis 5.5 +. Alternativna margina je zato što je predlažemo iz jedne domaće kladionice koja skoro uvek ponudi niske margine ili igrače koji ne postoje u drugim kladionicama.

Papajanis je pod vođstvom Pascuala slabo igrao, zapravo, nije dobijao ni preko 10 minuta, a u tim okolnostima on je mogao da ide maksimalno preko 3,4 poena.

Dolaskom Pitina, mnogo prostora Papajanis je vremenom dobijao više minuta i čim je dobio preko 10, mogli smo da vidimo njegov talenat i na delu.

Na poslednjih 7 utakmica gde igra preko 10 minuta, na ovoj margini ima 6/7 overa. Jedini under mu je protiv Milana u gostima kada je postigao 2 poena za 15 minuta.

Mladi Grk trebalo bi danas da ima bar 20 minuta zbog neigranja Gista (ako zaigra, biće kratko na terenu) i vodiće duele protiv Edija Tavaresa. Svesni smo da je to možda najbolji centar u Evroligi što se tiče odbrane ove sezone, ali svakako da Papajanis može do 3 zicera ili manje u kombinaciji sa slobodnim bacanjima.

Interesantno je da Papajanis ima dva overa ove sezone protiv Reala. U prvoj utakmici postigao je 8 poena i igrao je 23 minuta i dok je trener bio Pascual, što svedoči da će Papajanis morati da igra kako bi čuvao Tavaresa jer niko drugi ne može to da uradi.

U narednoj utakmici, za 29 minuta postiže 9 poena Realu.

Calathes sve bolje i bolje sarađuje sa njim, a zbog nesigurnog šuta sa distance i napornog Campazza, verujemo da će Calathes bar tri pasa minimalno uputiti za Papajanisa što će biti dovoljno da Grk ode preko margine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.