Advertisement

Danas se od 17:50 sastaju Rytas i Žalgiris u okviru druge utakmice finala LKL. Žalgiris je na svom parketu odneo pobedu relativno ubedljivo.

Rytas bi trebalo da uđe ozbiljno u meč jer u slučaju da i danas izgube, Žalgiris bi na svom terenu imao lak posao da privede seriju kraju rezultatom 3-0.

Naš predlog je DJ Seeley 9.5 –. Seeley ove sezone važi za jednog od bitnijih igrača Rytasa i svojim iskustvom doneo im je mnogo. U klubovima gde je nastupao nije imao toliko dominantnu ulogu kao na primer ovde, gde ima mnogo pokušaja tokom utakmice, a ne važi za toliko vrsnog šutera.

Razlog zbog čega ga igramo je to što se povredio na prvoj utakmici i igrao je samo 16 minuta sa 0 poena i bez šuta uopšte. Provereni litvanski mediji su objavili da je Seeley izjavio da će uprkos povredi pokušati da igra, međutim pitanje je u kakvom će biti stanju i koliko je trener raspoložen da mu da da igra.

Seeley je tokom cele sezone bio na margini između 10.5 i 11.5, a danas na nešto nižoj za njega, međutim skroz razumljivo.

Njemu zaista treba mnogo minuta i šuteva ove sezone da bi prebacio marginu, zato idemo na tu opciju da će igrati oko 20 minuta maksimalno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here