U okviru ACB lige u 19:30 sastaju se Unicaja Malaga i Barcelona Lassa. Domaćin sa učinkom 8-3 ima 5-0 kod kuće i može se reći da odlaskom Augustina, Nedovića, Brooksa, McCalluma…oni su dobro selektovali nove igrače i nemaju specijalnu zvezdu u timu. Možda bi Jaime Fernandez bio prvi kandidat ali daleko je on od Nedovića na primer koji je imao slobodu da šutne koliko poželi.

Sa druge strane o Barceloni često pišemo jer smo ove sezone predlagali njene igrače što u Evroligi što u ACB.. Ukratko, odbranu su unapredili ove sezone u odnosu na prošlu, u poslednje vreme su u nekom padu samopouzdanja i deluje nam da će ovo biti teška utakmica za njih, a porazom bi nastavili agoniju. Oni su trenutno na prvom mestu u ACB sa 10-1 i deluje da je to Pešiću prioritet, kao i prošle sezone.

Primetili smo da kvota na Unicaju pada tokom dana.

Naš predlog je Thomas Heurtel 9.5 +. Pronašli smo ga u jednoj domaćoj kladionici na ovoj granici, a u ostalim je 10.5. Možete ga probati i na 10.5, ali što manja margina, to je sigurnije.
Heurtel vuče lošu formu sa početka sezone, a otuda i tako niska granica. U ACB ligi prosečno na 11 utakmica postiže 11.2 poena.

Značajno je da kada Barca igra u gostima on beleži 12.5 poena prosečno u ACB. Odigrao je 4 utakmice ove sezone u gostima sa 3/4 overa. Hronološki: 13,4,16,17.

Ima 5 uzastopnih overa(16,15,17,11,11) u ACB ligi a tome svedoči svakako jako dobra forma u poslednje vreme koju je preneo i na Evroligu.

Unicaja ima često ispade sa branjenjem pozicije PG, počev od Evrokupa gde im je Pierria Henry iz Unicsa postizao 19 i 21 poen..Na 5 utakmica koje su odigrali kod kuće u ACB, čak na 4 su plejmejkeri bili dvocifreni ili čak i najefikasniji u protivničkoj ekipi.

Prošle sezone su se Unicaja i Barca sastale 4 puta, a Heurtel je postizao 19,2,11,12 poena.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here