Advertisement
MaxBet

U okviru ACB lige, sastaju se Unicaja i Real Madrid. Sjajan meč gledali smo kada su se ove sezone iste ekipe susrele u Madridu gde je Real odneo tesnu pobedu. Danas će oni opet biti favoriti, međutim nadamo se veoma interesantnom i efikasnom meču, kako to uglavnom biva kada se sastanu ove dve ekipe.

Naš predlog je Facundo Campazzo 9.5 +. Plejmejker Reala demonstrira fantastičnu formu tokom cele sezone, a danas će biti praktično jedini plejmejker u Realu, pošto Sergio Llull nije otputovao u Malagu.

Campazzo je nakon utakmice u ACB protiv Baskonije sa 15 poena i 10 asistencija (kada nije igrao Llull) zaređao tri undera sa 3,9,8 poena gde je Llull fantastično igrao na sve tri. Danas neće imati u glavi bilo kakvu barijeru, zna da je prvi i jedini plej i da bi trebalo da dobije oko 30 minuta.

U prvom delu takmičenja Unicaji je postigao 13 za samo 22 minuta.

Unicaja dosta slaba u odbrani na plejmejkerima, posebno kad Roberts ne dobije preveliku minutažu, jer se za njega može reći da bar solidno brani šuteve za 3 u odnosu na ostale plejeve u ekipi.

Plejevi poputi Fernandeza i Boatrighta kada su na parketu, protivnici im postižu trojke sa 42%, odnosno 37.8%, dok kada je Roberts na parketu primaju 32.9%. Što se tiče šuta za dva, kada su na terenu dopuštaju sva trojica protivnicima preko 50% uspešnosti šuta za 2.

Vildoza i Pangos su samo neki od plejeva koji su u skorije vreme protiv njih bili dvocifreni, a da ne pričamo o Evrokupu gde su Henry i Hardy takođe postizali mnogo poena.

Campazzo ima često momente da uđe u takvo “raspoloženje” da previše asistira saigračima, kao na primer protiv Baskonije, međutim na kraju je i tu uspeo da pređe marginu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.