Advertisement

U 17:00 sastaju se Unics i Andorra u borbi za prvu poziciju. U slučaju pobede Unicsa preko 6 razlike, oni će zauzeti prvo mesto. Do sad su neporaženi kod kuće u svim takmičenjima.

Naš predlog je David Walker 10.5 –. Walker igra na poziciji krila i dobio je više prostora otkad se David Jelinek povredio. Jelinek se vratio u sastav međutim i dalje ne dobija svoju punu minutažu, ali je moguće da mu danas trener da adekvatnu minutažu.

Walker do poslednja dva kola nije nikada prešao ovu marginu, a u poslednja dva dobio je 28 i 30 minuta gde je postizao 20 i 15 poena. Danas očekujemo da se igrači Unicsa fokusiraju na njega u odbrani pošto je u relativno dobroj formi.

Na poziciji krila u Unicsu igraju Melvin Ejim i Trent Lockett koji kada su na parketu protivnici imaju šut za 2p ispod 50% uspešnosti. Radi se o dva odlična defanzivca, Ejim je više šuterski orijentisan dok je Lockett pravi defanzivac.

Walker prošle sezone protiv Unicsa nije nijednom prešao marginu (2 utakmice odigrao), a i ove sezone je ostao na 8 poena za 26 minuta.

Margina u jednoj domaćoj kladionici ima tendencije da poraste na 11.5, tako da ćemo mi to pratiti i ovde ažurirati ako se margina pomeri.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.