Advertisement

Danas se od 17:00 u okviru TOP8 faze Evrokupa sastaju Unics i Lokomotiv. Obe ekipe bi trebalo danas da budu kompletne za ovaj meč, a domaća ekipa će nositi ulogu favorita jer odlično igraju na svom parketu i tek su jednom izgubiti tamo i to pre samo nekoliko dana protiv Astane u VTB.

Naš predlog je Jajuan Johnson 8.5 –. Nažalost u nekim inostranim kladionicama je na 9.5 npr (Makedonske) što svakako treba iskoristiti. Međutim i ovo nije loša margina kada pogledamo kakva ga odbrana čeka danas i kakvu će konkurenciju imati.

Jajuan je na proseku poena od 8.9 ove sezone u Evrokupu. U regularnom delu Evrokupa je zabeležio 5/10 overa i to isključivo protiv ekipa lošijeg kvaliteta kao što su Cedevita, Arka Gdynia, Limoges. U drugom delu ima 4/6 overa ali igra konstantno sa slabijom konkurencijom jer tada ni Fall ni McLean ni Apić nisu bili u timu.

Osim toga dobijao je 27 minuta po utakmici i imao mnogo prostora ali je užasno realizovao svoje prilike, tako da za jednom krilnog centra/centra statistika šuta mu je užasavajuća. U TOP16 fazi uspešnost šuta za 2p su mu na 35.4 % dok je za 3p na 25%.

Danas ide na odbranu koja u TOP8 fazi ima drugu najbolju statistiku što se tiče branjenja šuta za 2p te dezvoljavaju protivnicima samo 43% uspešnosti šuta za 2.

Njega danas čeka jako jaka odbrana kojoj je u VTB postigao samo 2 poena.

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.