Danas se od 20:00 u okviru polufinala španske ACB lige sastaju Valencia i Baskonia.
Kladionice favorizuju Valenciju sa kvotom oko 1.65. S obzirom da se igra F4 i da je ova utakmica ključna, možemo očekivati veliku borbu, verovatno na veliki broj poena. Domaći tim pokazao je više tokom turnira izgubivši samo protiv Reala u tesnom meču. Prosek poena po utakmici im je preko 91 i po prikazanom do sada, definitivno zaslužuju da se domognu finala, a možda i titule.

Baskonia igra promenljivo tokom cele sezone i nekako nisu uspeli da naprave tim koji bi po kvalitetu mogao da parira timu od prošle godine kada su igrali Voigtmann, Hilliard i Poirier. Iako su imali nešto slabiju grupu od Valencije, izgubili su samo protiv Barcelone, ako ne računamo meč protiv Joventuta koji nije imao takmičarski značaj i gde su odmarali igrače.

Naš predlog je Bojan Dubljević 9.5 +. U domaćoj kladionici koja prva objavljuje granice smo pronašli Dubljevića na 9.5 sa kvotom 1.70, dok u većini možemo ga naći na čak 11.5. Ovo je velika razlika između granica i pokušaćemo da je iskoristimo.
Dubljević je odigrao fantastično u Evroligi ove sezone, dok je u španskoj ligi imao nešto slabiji učinak. Generalno protiv Baskonije ove sezone ide na 16 i 25 poena, a danas ima odličnu priliko da odigra na dvocifreni broj poena.

Na ACB turniru je odigrao samo jedan meč preko 20 minuta i deluje da će Dubljević biti odmoran za playoff. Nije prikazivao svoj maksimum u grupi B, a nije imao ni preteranu minutažu. Postizao je 3, 11, 10(protiv Reala), 6, 4, a danas bi sa preko 20 minuta i protivnikom koji i ne brani najbolje centre, mogao da ide na veći broj poena.

Finale ACB lige igra se 30.06.2020.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here