Advertisement
MaxBet

Danas se od 20:30 sastaju Valencia i Unicaja u okviru ACB lige. Valencia je na 4. mestu dok je Unicaja na 5. sa pobedom manje, a u slučaju pobede gosta bi se izjednačili.

S obzirom da osvajanje ili dobar plasman u ACB više ne predstavlja nikakvu preteranu nagradu osim prestiža, jer je Valencia osvajanjem Evrokupa uspela da izbori plasman u Evroligu, tako da će se ovde do kraja sezone igrati ozbiljno koliko i klub ima ambicija.

U svakom slučaju Valencia je ovde favorit pogotovo što igra kod kuće, a i generalno imaju kvalitetniji tim ove sezone.

Naš prvi predlog je Matt Thomas 10.5 +. Šutera Valencije Maxbet nudi na ovoj margini, dok smo ga u nekim domaćim našli na čak 12.5. On je u poslednje vreme u dosta dobroj formi, odličan je šuter za tri, ali kada se igraju ovakvi igrači, uvek postoji rizik da ako promaši nekoliko šuteva na početku, da će jako teško preko margine.

U svojoj karijeri odlično igra protiv Unicaje što je jedan od razloga zašto ga i tipujemo. Unicaja ne igra perfektnu odbranu i često primaju mnogo poena što bi ovaj igrač mogao da iskoristi.

Naš drugi predlog je Mathias Lessort 8.5 –. Lessort je posle odlične epizode u Evrokupu pao sa svojom marginom za čak 3,4 poena i konačno se vratio na onu realnu marginu. Stoji da je napredovao ove sezone i da mu Unicaja više odgovara kao klub u odnosu na CZV na primer.

Poslednjih pet utakmica nema over na ovoj margini, a i ponekad se desi da dobije do 15 minuta na parketu. Ne očekujemo da će mu visoki centri Valencije dozvoliti mnogo prostora da se razmaše u njihovom reketu. Oni su veoma dobri u odbrani na centrima tako da bi takva situacija trebala da bude i danas.

Takođe ako ste smeli, možete pokušati sa opcijom Bryan Roberts 9.5 -, jer su se Alberto Diaz i Jaime Fernandez oporavili i ustalili u tim.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.