Advertisement
MaxBet

U okviru playoffa ACB lige sastaju se Valencia i Unicaja od 19:15. Najavu možete pročitati u linku ispod.

Najava: Valencia – Unicaja

Naš prvi predlog je Fernando San Emeterio 9.5 +. Ponudu smo pronašli u kladionici koja nešto ranije objavljuje i brzo updatuje, a nismo sigurni hoće li u ostalim kladionicama San Emeterio biti na jednocifrenoj margini.

Fernando San Emeterio je veoma iskusan igrač i danas će biti potreban svom timu. Ove sezone odigrao je protiv Unicaje 2/4 utakmice, a u prvoj je u gostim dao samo 5, dok je u drugoj, koja se odigrala pre mesec dana, postigao 11.

Generalno nema standardnu minutažu ove sezone i bio je povređen jedno vreme, dok se nije vratio i eksplodirao u završnici Evrokupa.

U odsustvu Matt Thomasa koji je fantastično igrao na svakoj utakmici protiv Unicaje, otvara se nešto više prostora za iskusnog Fernanda koji ponekad voli da pretera u šutu, a ujedno je i samouveren u to što radi.

Od povrede Matt Thomasa ima 5/6 overa na ovoj granici ako računamo i utakmici protiv Zaragoze gde se Thomas povredio.

Danas bi trebalo da dobije nešto više od 20 minuta.

Naš drugi predlog je Will Thomas 10.5 +. Ponuda iz iste kladionice.

Will Thomas je ove sezone poznat po velikoj razlici između partija na svom parketu i partija u gostima, ali generalno je primetno da što je stariji, on bolje igra. Preiskusan igrač, uvek ima meru što se tiče šuta, ali nekako dođe do tih svojih 10-13 poena.

Ove sezone na 4 utakmice protiv Unicaje  (njegov bivši klub) 2/4 uspeh, a na svom parketu ima učinak od 18 i 12 poena.

U poslednje vreme je u pristojnoj formi. Nakon finala Evrokupa ima 4/8 overa, ali je na dve utakmice ostajao na po 10 poena. Poslednje dve utakmice ima po 12 poena protiv Baskonije i Reala.

U odsustvu Matt Thomasa, smatramo da bi sigurno bar jedan od ove dvojice mogao preko svoje margine, a s obzirom da Unicaja ne igra perfektnu odbranu i da im ne odgovara Valencia kao ekipa, moguće je i da vidimo dva overa. 

Savetujemo vam da odaberete jednog igrača, a u slučaju da se pojavi bolja ponuda, updateovaćemo vest kako bi bili što bliži prolazu tipova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.