Advertisement
MaxBet

Danas se od 20:30 u okviru druge utakmice polufinalne serije BBL sastaju Rasta Vechta i Bayern.

Bayern je ovde veliki favorit, ali domaća ekipa ima svakako veći motiv da trijumfuje u seriji jer bi osvajanjem BBL obezbedili mesto u Evroligi. U prvom meču slavio je Bayern 98-88 iako je Vechta imala 55% šuta za tri i pogodili su 17 trojki.

Naš predlog je Devin Booker 10.5 +. Marginu smo našli u kladionici koja prva objavljuje ponudu, a smatramo da je ovaj igrač možda i zaslužio nešto višu granicu poena.

Booker je od poslednje utakmice u Evroligi odigrao 9 u BBL gde je na 6/9 išao u over, a kada je beležio undere igrao je dva puta po 13 minuta i jednom samo 7 minuta. Dakle, trebaće mu normalnija minutaža kako bi išao preko ove granice.

Generalno je u dobroj šuterskoj formi. Ne uzima preterano mnogo šuteva, ali ih skoro sve realizuje, čak i ponekad šutne za tri poena.

Pre dva dana protiv Vechte postigao je 21 poen i bio skoro perfektan iz igre i to za samo 20 minuta. Minutaža mu se kreće između 17-25 minuta, ali u Nemačkoj se igra jako brza košarka tako da i to može da zavara. Uglavnom kada je egal, on će igrati više. Kada je blowout, Radonjić ga svakako odmara.

Takođe ga biramo jer je tokom svoje karijere protiv Vechte svaki put išao u over sa 14,15,15,21 poenom.

Krilni centar Bayerna, Derrick Williams, preskočio je prvu utakmicu, a danas će sigurno igrati. Danilo Barthel postigao 10 poena na prvom meču, a današnja margina mu je 9.5. Ako ste smeli, probati Barthela na manje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.