Danas se od 12:30 sastaju Zaragoza i Baskonia u okviru druge utakmice playoff serije ACB lige Endesa.

Zaragoza je na prošlom meču u Vitoriji slavila rezultatom 81-91. Baskijci su tek počeli da igraju u poslednjoj četvrtini, a samo su uspeli da ublaže prednost protivnika. Pomalo iznenađujući rezultat, međutim Zaragoza je imala vanserijsku partiju gde je bolji šut za tri prelomio utakmicu.

Danas verujemo u nešto bolju igru Baskonije od samog starta.

Naš predlog je Vincent Poirier 12.5 +. Očekivali smo da će margina biti podignuta na bar 13.5 zbog sjajne partije koju je pružio na prvom meču kada je postigao 21 poen.

Kao što smo ga tipovali i na prvom meču, stojimo pri tome da Poirier može opet preko svoje margine. U prvom meču je postigao 10 poena u prvom poluvremenu, a zatim u drugom 11. Od svoje margine na tom meču pobegao je čak 10 poena.

Pisali smo o tome kako je Vincent uvek tu da odigra dobro kada je najpotrebnije, pogotovo u playoffu. Danas bi trebalo da ima još veći motiv pošto Baskonia mora da pobedi danas i spase seriju. Iz tog razloga trebalo bi danas da dobije 30 minuta, a možda i više u slučaju da ne pravi faulove.

Justiz se nije proslavio čuvajući ga i kao što smo napominjali, Zaragoza zna mnogo poena da prima od protivničkih centara, a nadamo se da se takav trend nastavlja i danas.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here