utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Poljak suspendovan, ali spreman za Ligu Šampiona

Nakon što su u derbiju odigranom u subotu pobedili i pokazali kakva su sila u Nemačkoj, fudbalerima Bayern Munchena predstoji meč u sredu 12. arpila na Alianz Areni u okviru prvog dvomeča četvrtfinalnog meča Lige Šampiona, koji će od 20:45 odigrati protiv Real Madrida.

Poljski napadač i najbolji strelac Bundeslige – Robert Lewandowski učestvovao je sa 2 gola u pobedi nad Borrusiom Dortmund, ali je pritom dobio i žuti karton zbog kojeg će propustiti naredni meč nemačke lige protiv Bayer Leverkusena.

Međutim, Robert koji je postigao 200 gol u karijeri i postao prvi igrač koji je nakon 28. kola postigao 26 golova, biće spreman za duel sa madriđanima u sredu uprkos minornoj povredi ramena.

Sa druge strane u ekipi Real Madrida neće biti prgavog portugalca Pepe-a, pošto mu je bivši igrač Bayerna – Toni Kross polomio 2 rebra u subotnjem derbiju protiv Atletico Madrida.


Gol Roberta Lewandowskog u mreži Real Madrida u periodu kada je nosio dres Borrusie Dortmund.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje