sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poljski čekić: Howard me je napravio igračem

„Zaista ne posvećujem pažnju o tome šta govore, ne zanima me šta mediji pišu, šta moji prijatelji, moji roditelji imaju da kažu… Jer oni nemaju pojma o košarci, a ja znam šta će on (Howard) da radi, i moram ga čuvati od koša još najmanje 3 meča“ – počeo je razgovor sa novinarima centar Washington Wizardsa Marcin Gortat koji ima teške duele pod obručem sa jednim od najsnažnijih centara lige – Dwgiht Howardom.

Ono što mi se sviđa kod Dwighta jeste da ništa ne shvata lično, i ja sam isti takav. Iako me je on naterao da krvarim, svaki dan prve 4 godine moje karijere u NBA. Svakog dana na treningu me je učio kako da igra čvrstu košarku, i on me je načinio ovakvim igračem kakav sam danas“.

„Pogledajte kakve se stvari dešavaju pod obručima u utakmicama koje igramo… e isto je tako bilo na trenizima samo 3x jače gde nemate sudiju i faulove. Zato sam svaki dan morao da budem u teretani, da ne bih završio u bolnici ili kolicima nepokretan“.

„Guraćemo se i udarati pod obručima, ali na kraju dana – on je moj drugar koji me je naučio igri natrag u Orlandu i to mu nikada neću zaboraviti“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje