četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Do polufinala kroz iglene uši!

Liga Kup je prosao četvrtfinalnu fazu koja je bila dosta zanimljiva i dosta teža za favorite nego što se to u prvi mah očekivalo.Očekivano je bilo da neko kiksne,ali nikako da to bude tim Žozea Murinja.Po sastavima ekipa koje su na teren izveli menadžeri moglo se videti koliko ozbiljno se shvata ovaj kup,a po potrebi su na teren ulazili i oni najbolji aduti.

Tako su za „Plavce“ od prvog minuta na terenu bili Zapakosta,Kehil,Pedro,Fabregas da bi u nastavku šansu dobile i prve zvezde Konteovog tima poput Bakajoka,Morate i Azara.

Španski stručnjak na klupi Mančester Sitija protiv Lestera je na teren izveo veoma jak sastav u kom su se od prvog sudijskog zvižduka na terenu našli Danilo,Gabriel Žezus,Gundogan,Mangala,Jaja Ture..

Žoze Murinjo je i pored izuzetno jakog sastava koji je izveo na megdan Bristol napustio pognute glave.Očigledno da Ibrahimović,Pogba,Rašford i družina nisu mogli da se izbore sa izuzetno raspoloženom za igru ekipom Bristol Sitija.

Arsenal je jedini gotovo u sastavu u kom igra Ligu Evrope dobio „Čekićare“ i Venger je jedini koji se za ovu fazu odrekao usluga svojih najboljih igrača,ne zato što su igrali dobro već zbog svoje filozofije koja je svima na daleko poznata.

Mečevi polufinala su zakazani za 8 i 9 januar,a revanši dve nedelje kasnije.Gradski derbi Konte vs Venger odigraće se tri puta u januaru dok je Bristol Siti verovatno pokupio sve simpatije neutralnih navijača pošto je na putu do polufinala izbacio četiri kluba iz Premier Lige.Sada sledi onaj najteži korak ka putu do Veblija,dvoboj sa Mančester Sitijem.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje