četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Polufinale EP za odbojkašice: Srbija – Turska

Najava: Odbojkašice Srbije su saznale sinoć da će za protivnika u polufinalu imati selekciju Turske, koja je sinoć sa mksimalnih 3:0 bila bolja od favorizovane selekcije Rusije, po setovima (27:25, 25:18 i 25:20).

Na ovaj meč, ali i meč polufinala između Srbije – Turske, se osvrnuo i selektor Srbije Zoran Terzić„Turkinje su priredile iznenađenje, pogotovo što su dobile utakmicu makismalnim rezultatom. Onaj ko je gledao meč video je da Ruskinje nisu imale nikakve šanse, jer su igrale daleko ispod svih očekivanja. Turska je bila dobra, ali ima i neke loše strane, koje moramo da iskoristimo na pravi način u polufinalu. Mi moramo da dobijemo, ali to neće biti lako. Polufinale je velika utakmica i mnogo toga određuje tok meča, a ne samo trenutna forma, ali ja verujem da moj tim ima i snage i pameti da odigra dobru utakmicu“.

Meč SrbijaTurska se igra danas sa početkom od 18 i 30 po našem vremenu.

Prognoza: Srbija je na zadnja 3 međusobna meča lako izlazila na kraj sa Turskom i samo je jednom izgubila set. I na EP do sada na 4 odigrana meča ima samo jedan izgubljen set. To sve ukazuje da Turska može maksimalno do seta, pa je najsigurnija varijanta H1 (+1.5) sa kvotom @1.45, a ko voli nešto veći rizik predlog je -178.5 poena sa kvotom @1.85.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje