petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lajović poražen u Kazahstanu

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira četvrtfinale ATP turnira u Nur Sultanu. Na njegovom putu se isprečio Južnokorejac Sonvu Kvon koji je danas slavio rezultatom 2:0, po setovima 7:5 6:4.

Očekivano težak meč za Lajovića, jer Kvon i te kako ume da bude nezgodan u brzim dvoranskim uslovima zbog svog niskog težišta i mogućnosti da vraća mnogo loptici nazad.

Danas je Lajović dobro krenuo, brejkom na samom startu meča za vođstvo od 3:0. Sve je išlo idealno za srpskog tenisera do deveto gema kada je servirao za vođstvo. U tom trenutku mu se ruka stegla i ispustio je svoj servis. Nakon toga gem Lajović je imao dve set lopte na protivnikom servis, ali ni to nije iskoristi. Na kraju za sve propušteno biva kažnjen u narednom gemu kada Kvon pravi novi brejk i osvaja prvi set.

Tragičan završetak prvog seta i te kako je uticao na igru Lajovića u nastavku. Kvon je toga bio svestan i momenalno je napao Lajovićev servis. To mu se isplatilo, jer je bez većih problema došao do brejka i kasnije rutinski čuvao servis do kraja meča.

Kvon će u četvrtfinalu igrati protiv Lasla Đerea.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje