Advertisement
BetWinner

Sa početkom od tačno 22 sata na programu je utakmica 1. kola kolumbijske Primere A (Liguilla, Group B) u kojoj će se sastati Chico i Patriotas.

Chico je prethodnu fazu, Aperturu, završio na pretposlednjoj, 19. poziciji jer je na 20 utakmica uspeo da sakupi 15 poena i ostvari 4 pobede, 3 remija i 13 poraza.Patriotas je imao samo 2 boda više i zauzeo je 1 mesto iznad današnjeg protivnika, dok je na svom kontu imao skor od 3 pobede, 8 remija i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Chico – Patriotas (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe nisu poznate po efikasnim utakmicama, a ništa drugačija situacija nije bila ni kada su se oni direktno sastajali. Na prethodnih 7 susreta Chica i Patriotasa mreže su se zatresle svega 11 puta, što nam daje prosek od 1,57 gola po meču. Zahvaljujući tim rezultatima, na svakoj utakmici je bio dobitan viđen ”0-2”, a ako mislite da će tako biti i ovog puta taj tip možete odigrati po kvoti 1,40.

Trebalo napomenuti i da je 5 od navedenih 7 utakmica završeno nerešenim ishodom, od čega čak 4 rezultatom 1:1, pa se kao dobar izbor nameću i tipovi ”X” (3,00) i ”TR 1:1” (5,80).


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.