četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Pored toga što su neefikasni, Kolumbijci obožavaju da dele bodove!

Sa početkom od tačno 22 sata na programu je utakmica 1. kola kolumbijske Primere A (Liguilla, Group B) u kojoj će se sastati Chico i Patriotas.

Chico je prethodnu fazu, Aperturu, završio na pretposlednjoj, 19. poziciji jer je na 20 utakmica uspeo da sakupi 15 poena i ostvari 4 pobede, 3 remija i 13 poraza.



Patriotas je imao samo 2 boda više i zauzeo je 1 mesto iznad današnjeg protivnika, dok je na svom kontu imao skor od 3 pobede, 8 remija i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Chico – Patriotas (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe nisu poznate po efikasnim utakmicama, a ništa drugačija situacija nije bila ni kada su se oni direktno sastajali. Na prethodnih 7 susreta Chica i Patriotasa mreže su se zatresle svega 11 puta, što nam daje prosek od 1,57 gola po meču. Zahvaljujući tim rezultatima, na svakoj utakmici je bio dobitan viđen “0-2“, a ako mislite da će tako biti i ovog puta taj tip možete odigrati po kvoti 1,40.

Trebalo napomenuti i da je 5 od navedenih 7 utakmica završeno nerešenim ishodom, od čega čak 4 rezultatom 1:1, pa se kao dobar izbor nameću i tipovi “X“ (3,00) i “TR 1:1“ (5,80).


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje