petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac postao novo pojačanje Viljareala!

Ruben Semedo, 23-godišnji centralni defanzivac kojeg su u svojim redovima želeli i Sautempton i Njukastl, potpisao je danas petogodišnji ugovor sa ekipom Viljarela, u koju stiže iz Sportinga iz Lisabona. Vrednost transfera procenjuje se na 14 miliona evra plus 20% od narednog transfera, koje će portugalski klub dobiti kada Semedo promeni sredinu.

 Ruben Semedo je ponikao u mlađim kategorijam Sportinga, a 2014-te godine odlazi na pozajmicu u španski klub Reus Deporetu, a zatim i u Vitoriu Setubal, dobre igre ,,kupile“ su mu kartu za povratak u Sporting, gde je ove sezone odigrao 31 meč. Član je mlade reprezentacije Portugala, za koju je odigrao 8 mečeva i postigao 3 gola.

O dolasku u novi klub, Semedo je izjavio: ,, Izabrao sam Viljareal zbog njihovog stila igre. Tim ima puno kvaliteta i mislim da mogu da doprinesem nekim svojim kvalitetima. Bilo je interesovanja i drugih klubova, iz Engleske, ali kada sam čuo za Viljereal, odmah sam odlučio da dođem ovde. Uzbuđen sam što ću igrati La Ligu, osvajati trofeje sa Viljarealom i što ću pomoći timu da ima dobru sezonu.“

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje