četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalac preuzeo kormilo „Labudova“

Engleski prvoligaški klub, Svonsi zvanično je objavio da je imenovao Portugalca, Karlosa Karvaljala za novog trenera popularnih „Labudova“.

Karvaljo je tako na klupi ovog tima nasledio, Pola Klementa koji je dobio otkaz protekle nedelja sa mesta šefa stručnog štaba. Portugalac je potpisao ugovor do kraja aktuelne sezone sa opcijom produžetka saradnje na dodatnih godinu dana.

„Biće ovo težak izazov. Znamo kakva je trenutna pozicija kluba, ali verujem da možemo da opstanemo u ligi. Osećam se izuzetno motivisano. Obećavam da ću dati sve od sebe da promenim stvari na bolje, ali biće nam neophodna velika podrška“, rekao je Karvaljo.

„Zadovoljni smo ovim potezom. Osećali smo da je potrebno da što brže rešimo pitanje trenera kako bismo se u potpunosti posvetili obavezama u nastavku sezone. Ubeđeni da je Karlos najbolji čovek za ovaj posao“, kazao je predsednik Svonsija, Hju Dženkins.

Svonsi se nakon 20. odigranih kola u „Premier League“ nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa svega 13 sakupljenih bodova, pet manje u odnosu na prvi tim iznad zone ispadanja.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje