subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Portugalci nezadovoljni suđenjem

Reprezentacija Srbije u svojoj premijernoj utakmici u okviru kvalifikacija za EURO 2020. godine ostvarila je pozitivan rezultat, jer je osvojila bod na gostovanju protiv aktuenog prvaka Evrope – Portugala (1:1).

Ipak, u domaćem taboru izrazili su veliko nezadovoljstvo zbog suđenja, pre svih Kristijano RonaldoŽoao Kanselo koji smatraju da je glavni sudija Šimon Marčinjak morao da dosudi penal u njihovu korist, nakon igranja rukom Antonija Rukavine u svom kaznenom prostoru tokom drugog dela igre.

„Sudija je morao da dosudi jedanaesterac u toj situaciji. Razgovarao sam sa njim kasnije u tunelu i priznao je grešku. Ipak, to se dogodilo, jer je pomoćnik koji je 40 metara daleko od svega doneo takvu odluku umesto glavnog sudije. Čudno je to, ali sad je sve gotovo“, kazao je Ronaldo.

„Sa tehnologijama koje danas postoje mislim da je nedopustivo da na utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo nemamo VAR tehnologije. Sudije su bile veoma slabe i frustriran sam zbog toga, jer su tim poništili naš trud“, dodao je Kanselo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje