petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poslednje kole engleske lige 2 (izostanci, kome šta treba, statistika u prehodnih 45 kola.)

Danas je od 18:30 na programu poslednje kolo Englske Lige Two, mnoge stvari su rešene u ovoj ligi, ali i dalje postoje nedoumice oko plasaman nekih timova, plasman u viši rang (Ligu 1) obezbedile su tri prvoplasirane ekipe, Plimut, Donkaster i Porstmut, dok su ekipe Lutona i Extera sigurni učesnici playoff-a. Za preostale dve pozicije konkurše čak 7 timova, tako da će od rezultata poslednjeg kola zavisit ko će zauzeti preostala dva mesta. Tim Leyton Orient je ispao iz lige, a drugi putnik u niži rang biće ili Newport (45 bodova, -23 gol razlika) ili Hartpul (43 boda, -22 gol razlika). U slučaju istog broja bodova, gleda se prvo gol razlika!


BLACKPOOL vs LEYTON ORIENT 

Domaćin ima najlakši posao da obezbedi playoff mesto, tretnutno su na 7.mestu i pobeda u današnjem meču ima garatnuje da će učestovavati u playoff-u. Leyton ispao iz takmičenja a na 10 od poslednjih 12 mečeva primili su najmanje 2 pogodka.

Predlog: 1&3+ (1,61)


COLCHESTER vs YEOVIL

Colchester zauzima 10.mesto i jedan je od timova koji može do playoff mesta ali samo pod uslovom da nekoliko ekipa ne pobedi (Kembridž, Stivenidž, Karlajl i Blekpul). Ekipa Yeovila je bezbedna na 19.mestu. Ove sezone na mečevima ekipe Yeovila na gostovanjima na 19 od 22 gola viđen je najmanje jedan gol u drugom poluvremenu. Na mečevima Colchestera takav slučaj bio je na 16 od 22 domaća meča.

Predlog: 1-3 gola drugo poluvreme (1,30)


CRAWLEY TOWN vs MANSFILD

Ekipa Crawley Town osigurala je opstanak u ligi i nalazi se na 21.mestu, trener tima Drummy je napustio klub pred ovaj susret, tako da će ekipu voditi napadač Harrold). Neće braniti prvi golman Morris (38/0), kao i veznjak Payne (32/1 sredina, suspendovan). Ekipa Mansfilda nalazi se na 12.mestu sa 65 bodova i u slučaju da se ostali rezultati poklope čak bi i oni mogli do 7. mesta koje vodi u playoff, udaljeni su 2 boda. Za današnji meč trener gostiju neće moći da računa na prvog golmana Shearera (25/0) i napadača Arquina (12/2). Na domaćim mečevima Crawley na 16 od 22 meča bilo je 0-3 gola, takav je slučaj na 15 od 22 meča Mansfilda na gostovanjima.

Predlog: X2&0-3 (1,64)


CREWE vs BARNET

Dva tima koja bezbrižno čekaju poslednje kolo, Crewe se nalazi na 17.mestu, dok je Barnet 15-ti.  Crewe će biti lišen usluga defanzivaca Nugenta (20/0) i Guthria (33/0) i veznjaka Hollandasa (24/1) i kapitena Ray (23/1). Ekipa Barneta nema izostanke važnijih igrača.  Na 20 od 22 gostovanja Barneta viđen je najmanje jedan gol u drugom delu igre, takav je slučaj na 16 od 22 meča Crewa na domaćem terenu.

Predlog: 1-3 gola drugo poluvreme (1,30)


EXETER vs CARLISE

Direktan duel ekipa koje će se možada sastati i u playoff-u. Exter je obezbedio svoje mesto jer ima 71 bod i nalazi se na 5.mesto, dok je ekipa Carlise sa tri boda manje na 6.mestu. Ono što je karakteristično za nastupe ovih timova jeste da je Exeter mnogo više bodova osvojio na gostovanjima (42, na domaćem 29), dok je Carlise tim sa najviše nerešenih mečeva na strani (10). Za današnji meč u timu domaćina izostaje Simpson (26/1 napad), a kod gostiju veznjak Jones (28/0).

Predlog : 2-4 gola (1,50)


GRIMSBY vs PLYMOUTH 

Oba tima mogu ući rasterećno u meč, Grimsby je na 14.mestu, dok je Plymouth obezbedio plasman u viši rang i trenutno je prvi. Ono što je interesesantno za susrete ovih timova to je da je tradicija na strani domaćina, odigrali su 5 mečeva, 2 pobede Grimsbya i tri nerešene utakmice. Za današnji meč domaći ne računaju na: Guning (14/0 sredina), Asanta (9/1 napad), dok će Plymouth biti kompletan.

Predlog: 1X (1,73)


HARTEPOOL vs DONCASTER

Meč koji domaćinu ukoliko slavi može doneti opstanak u ligi, dok je gost već obezbedio plasman u viši rang. Domaćin danas bez napdača Payntera (21/3), gosti bez dva standardna defanzivca Baudry (31/5) i Houghton (32/1). Svaki put kada su se ovi rivali sastali na terenu Hartepool-a, oba tima su postizala najmanje po jedan pogodak.

Predlog: GG (1,60)


LUTON vs MORECOMBE

Luton je obezbedio 4.mesto i sigurno učešće u playoffu, jedino visok poraz u veliku pobedu Ekstera može da ih spusti na 5.mesto. Morecombe se nalazi na 18.mestu. Na 16 od 22 domaća meč prolazan tip bio je 1+ prvo & 1+ drugo poluvreme, takav slučaj je i na utakmciama Morecombea na gostovanjima 16 od 22.

Predlog : 1+prvo& 1+ drugo (1,48)


NEWPORT vs NOTS COUNTY

Jako važan meč za domaćina koji samo pobedom sigurno ostaje u ovom rangu takmičenja, gosti se nalaze na 16.mestu. Newport danas bez Tozera (23/1 odbrana), Samuel (18/2 napad) , gosti lišeni usluga O’Connora (32/3 sredina,kapiten). Newport je slavio u prvom delu sezone 0:3. Dok ekipa Nots County ima samo jedan nerešen meč na gostovanjima čitave sezone.

Predlog: 1X&2+ (1,63)


PORTSMOUTH vs CHELTENHAM

Analizu ovog susreta sa tradicijom pročitajte na linku 


STEVENAGE vs ACCRINGTON

Stivenidž je tim koji je prvi ispod crte kada je reč o play-off mestima, a do mesta u njemu može ukoliko Ekster ili Blekpul ne savladaju svoje današnje rivale. Accrington se nalazi na sigurnom 13.mestu. Domaćin danas bez najboljeg strelac Gooden (37/20) i Connlona (4/0 napda), gosti lišeni usluga samo veznjaka Clarea (8/1). Na 18 do 22 domaća meča Stivenidža viđen je najmanje jedan gol u drugom delu igre, takav je slučaj na 20 od 22 meča Accringotna na strani.

Predlog: 1+ drugo poluvreme (1,20)


WYCOMBE vs CAMBRIGDE UNITED

I Vikomb ima svoju računicu za playoff ali je maloverovatno da će sve ostale ekipe ispred njih (ima ih 5) kiksirati i da neće slaviti. Tim je kompletan u današnjem meču. Gosti iz Kembridža su 9 sa istim brojem bodova i u istoj situaciji kao i domaćin. Danas izostaju Ikpeazu (29/6 napad), McGurk (15/0 napad), Coor (7/2 napad). Na 20 od 22 mečeva Vikomba na domaćem terenu bilo je 0-3 gola, isti slučaj je sa mečevima Kembridža na gostovanjima. Tradicija je na strani VIkomba koji je slavio na svom terenu u prethodna 5 duela sa Kembridž Junajtedom.

Predlog : 1X&0-3 (1,97)


Svi predlozi zasnovani su na tradiciji i statistici ekipa ove sezone, ako se odličite da ih odigrate, igrate ih na sopstvenu odgovornost, mi vam želimo svu sreću! 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje