četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Poslednje kolo pred plejof u Poljskoj 1 ligi!

Danas je od 18 časova na programu poslednje kolo najjačeg ranga Poljskog fudbala, a jedina nejasnoća je koja će se dva od tri tima naći na poslednja dva mesta koja vode u plejof.

Na 7.mestu na tabeli se nalazi ekipa Visle iz Krakova koja ima 43 boda, ali i lošiji međusobni skor od 9-plasirane Arke koja ima 3 boda manje. Visla Krakov plasiraće se u plejof sigurno ako osvoji makar jedan bod protiv ekipe poslednje plasirane Sandecije u gostima.

Na 8.mestu se nalazi ekipa Zaglebija koja ima 42 boda, u odnosu na 9-plasiranu Arku imaju bolji međusobni skor jer su na gostovanju odigarli 1:1 dok je na njihovom terenu bilo 0:0. Danas igraju protiv 10-plasirane Krakovije koja nema šanse da se nađe u plejofu i dovoljan im je bod da osiguraju plasman među osam najboljih ekipa.

Najteži posao ima tim sa 9.mesta –Arka koja ima 40 bodova jer ne zavisi samo od svog meča u kojem se sastaje sa najvećim rivalom Lehijom iz Gdanjska. Samo pobeda na ovom meču uz poraz jednog od timova iznad njih vodi Arku u plej of borbu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje