subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Postoji li saradnja na Tajlandu?

Super Power FC i Chonburi će se sastati danas od 14 časova po našem vremenu u okviru 21. kola prve lige Tajlanda, a kako nam je ovaj susret pomalo sumnjiv, ne bi trebalo da ga izostavimo. Naime, domaći tim je u užasno lošoj formi, nakon 20 kola ova ekipa ima svega 1 bod i „prikucana“ je za samo dno tabele bez ikakvih izgleda da se to stanje promeni. Sa druge strane, Chonburi se nalazi na 6. poziciji i već sad je prilično daleko od prva dva mesta, ali do kraja sezone ima još dosta, tako da je teško sad prognozirati kakve su ambicije i šanse ovog kluba.

Međutim, kada su u pitanju međusobni susreti ova dva tima, evidentno je da neki vid sumnje postoji. Kao što i sami vidite, od 2015. godine u toku sezone naizmenično su slavili timovi koji su igrali pred svojim navijačima. U prvom delu sezone je slavio Chonburi rezultatom 3:1, a ako Super Power FC ima priliku da se „trgne“, to je ovaj susret.

Kladionica MaxBet za tip „1“ nudi kvotu u visini od 13, dok za tip „1X“ kvota iznosi 4,25. Ukoliko mislite da domaći tim nema apsolutno nikakvih šansi, preporučujemo vam da makar izbegnete ovaj meč, jer dvojka svakako nije vredna rizika po prilično mizernoj kvoti. Srećno!

Ukoliko niste, pročitajte još jedan članak vezan za prvu ligu Tajlanda.

08.03.17 PL Chonburi Super Power FC 3 : 1
16.07.16 PL Super Power FC Chonburi 1 : 0
02.04.16 PL Chonburi Super Power FC 3 : 0
09.12.15 PL Super Power FC Chonburi 1 : 0
25.07.15 PL Chonburi Super Power FC 2 : 0

Za više „3 za 3“ nizova, posetite sledeći link.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje