četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u prvoj ligi Švedske!

Sa početkom od 17 sati i 30 minuta odigraće se utakmica 16. kola švedske Allsvenskan lige u kojoj će se sastati ekipe Orebro i Sirius.

Orebro na ovaj meč stiže kao 14. tim na tabeli jer je od početka sezone uspeo da sakupi samo 12 poena, ostvarivši 3 pobede, 3 remija i 9 poraza.

Sirius, sa druge strane, ima skor od 4 pobede, 4 remija i 7 poraza te se u ovom trenutku, sa ukupno 16 osvojenih bodova, nalazi na 13. poziciji.

Međusobne utakmice: Orebro – Sirius (www.flashscore.com)

Sudeći po rezultatima sa poslednjih pet ligaških susreta Orebra i Siriusa nije isključeno da ove dve ekipe i sarađuju. Naime, i jedan i drugi tim je došao do pobede u sezonama 2019 i 2020, od čega jednom uz “7+“ i drugi put uz veliki prelaz (5. jul 2020. godine u korist Siriusa), nakon čega su prva 3 boda u sezoni 2021 pripala Orebru.

Ako švedski prvoligaši zaista sarađuju onda bi na ovom meču trebalo da vidimo pobedu Siriusa, a kvota za takav scenario iznosi odličnih 2,60. Za nešto “sigurniju“ varijantu i pobedu bez nerešenog ishoda – “W2“ nudi se kvota 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje