subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 1. april 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


16:00 Rekord Bielsko-Biala – Miedz Legnica II (Poljska – III Liga, Group III)

Za prvi dan aprila izdvojićemo utakmicu četvrte poljske lige u kojoj će se od tačno 16 sati sastati Rekord Bielsko-Biala i Miedz Legnica II, odnosno 9. i 16. tim na tabeli. Ove dve ekipe su se u prošlosti sastale ukupno 8 puta (tačnije u periodu od oktobra 2016. do avgusta 2020. godine), a interesantno je da su za to vreme napravili i 3 velika prelaza od čega 1 za Miedz Legnicu i 2 za Rekord, poslednji uz čak 8 postignutih pogodaka. Ove zaista ne treba trošiti reči, Rekord i Legnica su u prošlosti obožavali da “lome“, a kako su ove sezone utanjili sa prelazima svakako da vredi pokušati. Srećno ako ispratite, a vaše predloge nam ostavite u komentarima!

2-1 (27,00) / 1-2 (40,00) – 3:0 (1:0)

Međusobne utakmice: Bielsko-Biala – Legnica 2 (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje