četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 1. jul 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:30 GBK Kokkola – JBK (Finska – Kakkonen Group C)

Ovaj mesec ćemo otvoriti utakmicom iz treće lige Finske ili takozvane Kakkonen (Grupa C) u okviru koje će se od 17 sati i 30 minuta sastati poslednjeplasirana GBK Kokkola i sedmoplasirani JBK. Ove dve ekipe su se od maja 2011. godine sastale ukupno 18 puta, od čega čak 17 u ovom takmičenju, a interesantno je da su za to vreme napravili 3 velika prelaza (1 za JBK i 2 za GBK) kao i 1 “klasičan“ preokret (uz pobedu JBK-a). Izuzev prvog velikog prelaza svi ostali su viđeni u poslednjih nekoliko godina, ali ni na jednoj od poslednje 4 utakmice, pa se nadamo da je baš danas taj dan.

Vaše “potencijalne prelaze“ pišite u komentarima. Srećno!

2-1 (42,00) / 1-2 (20,00) – 0:0 (0:0)

Međusobne utakmice: GBK Kokkola – JBK (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje