četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 1. mart 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


21:00 NAC Breda – TOP Oss (Holandija – Eerste Divisie)

Dvadeset šesto kolo holandske Eerste Divisie donosi nam meč u kojem će sastati Breda i Oss, tj. 4. i 14. tim na tabeli. Ove dve ekipe su u prošlosti odigrale 12 međusobnih utakmica, ali kako su se prvih 5 puta sastali između 1999. i 2006. godine na te rezultate se nećemo osvrtati.

Prvi meč nakon 9 godina pauze su odigrali u oktobru 2015-e, a iako je Oss poveo već u 18. minutu, Breda je uspela da preokrene rezultat već do kraja poluvremena i na kraju slavi sa ubedljivih 1:6. Intersantan susret smo mogli da vidimo i tačno godinu dana kasnije, kada je Breda vodila na sa 1:2 na poluvremenu, ali je već do 51. minuta gubila rezultatom 3:2. Do kraja utakmice smo videli novi preokret i pobedu Brede sa 3:4. Što se tiče velikih prelaza, prvi i jedini su “odradili“ u aprilu 2017. godine. Gostujući tim je postigao vodeći gol na samom početku meča, u 9. minutu, da bi domaćin golovima od 63. do 81. minuta došao do pobede rezultatom 4:1.

Dakle, ovi timovi iza sebe imaju veoma interesantan niz rezultata, a iako nismo videli mnogo velikih prelaza, na današnju utakmicu treba obratiti pažnju. Jedino što nam ne ide na ruku jeste činjenica da je Breda napravila prelaz protiv Telstara u pretprošlom kolu, dok je preokrenula rezultat i na meču pre toga, protiv Eindhovena. U svakom slučaju, srećno!

2-1 (22,00) / 1-2 (55,00) / PR1 (7,20) / PR2 (19,00) – 3:0 (2:0)

(Crvenom bojom su označeni veliki prelazi, a crnom preokreti u toku celog meča (PR1 i PR2))

Međusobne utakmice: Breda – Oss (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje