U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Johann – Seekirchen (Austrija – Regionalliga Salzburg)

Kao prvi “potencijalni prelaz“ u novom mesecu izdvojili smo utakmicu austrijske Regionallige Salzburg gde će se u okviru trinaestog kola sastati prvoplasirani Johann i petoplasirani Seekirchen. Razlog je to što su veliki prelazi bili vrlo česta pojava na njihovim međusobnim susretima, tačnije do “loma“ je došlo na 3 od 14 utakmica odigranih u periodu od maja 2013. do septembra 2019. godine. S obzirom na to da Seekirchen vodi u prelazima 2:1, a da su u ovom trenutku bodovi mnogo potrebniji njihovom protivniku možda je današnji meč prava prilika da vidimo “lom“ u korist Johanna. Šta vi mislite?

2-1 (22,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (7,00) / PR2 (14,00) – 2:1 (0:0)
(Kladionica Maxbet)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.