Advertisement
MaxBet

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.


19:00 Fredericia – Naestved (Danska – 1st Division)

Jedna od utakmica 30. kola druge lige Danske odigraće se između Fredericie i Naestveda, a taj duel je na programu od 19 časova. U ovom trenutku domaćin zauzima 3. mesto na tabeli, dok su gosti pretposlednji i bez velikih šansi za opstanak.

Ono što nam je privuklo pažnju na ovaj duel jesu prethodni okršaji navedena dva tima. Naime, Fredericia i Naestved su u poslednje četiri i po godine odigrale ukupno 8 međusobnih utakmica, a tokom tog perioda su zalomili čak 2 puta. Oba puta je slavio domaćin, tj. po jednom Fredericia i Naestved.

Kako je današnji okršaj bez preteranog značaja za obe strane i kako smo poslednji ”lom” u njihovoj režiji videli u julu 2018. godine verujemo da je ovo pravi trenutak za naplatu odlične kvote.

2-1 (22,00) / 1-2 (40,00)

Međusobne utakmice: Fredericia – Naestved (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.