petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 10. septembar 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


20:00 Brighton U23 – Blackburn U23 (Engleska – Premier League 2)

Danas ćemo pokušati sa jednom vrlo zanimljivom utakmicom, koja će se odigrati u okviru četvrtog kola engleske Premier League 2 između U23 timova Brightona i Blackburna. Ove dve ekipe su u prošlosti sastale ukupno 10 puta, a dok na prvih pet utakmica nismo mogli da vidimo ni jedan jedini prelaz, narednih pet su nam donele čak njih 3 i to 2 u korist današnjeg gosta, a 1 u korist današnjeg domaćina. S obzirom na to da je domaćin u dosta boljoj formi, da se bori za sam vrh tabele sa ekipom Manchester City-a kao i da “zaostaje“ sa prelazima u odnosu na svog rivala mislimo da je ovo idealna prilika za “lom“ iz 2 u 1, ali ćemo biti srećni i ako dođe u suprotnom smeru. Sve u svemu, interesantan duel i liga u kojoj su prelazi veoma česta pojava.

Šta vi mislite o ovoj utakmici? Hoće li Brighton i Blackburn nastaviti sa prelazima?

2-1 (21,00) / 1-2 (35,00) / PR1 (7,25) / PR2 (13,00) – 4:1 (3:0)


Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje