četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalni prelazi – 11. maj 2021.

U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


17:30 Ilves – HJK (Finska – Veikkausliiga)

Utakmica koja nam je danas privukla pažnju odigraće se sa početkom od 17 sati i 30 minuta, u okviru finske Veikkausliige, između Ilves-a i HJK-a. Na ovaj duel ne bi trebalo previše trošiti reči, jer možemo da primetimo da su ovi timovi obožavali da prave velike prelaze. U poslednjih 5 godina Ilves i HJK su se sastali ukupno 16 puta, a za to vreme su uspeli da “zalome“ čak 4 puta, od čega 3 u korist današnjeg gosta (koji je na prvoj od tih utakmica slavio sa ubedljivih 5:1), dok je Ilves samo jednom nadoknadio zaostatak sa poluvremena. Sve u svemu, veoma zanimljiv meč, a nadamo se da će nakon skoro dve godine pauze Finci konačno napraviti novi prelaz. Koji su vaši potencijalni prelazi za danas? Predloge nam pišite u komentarima.

2-1 (50,00) / 1-2 (26,00) / PR1 (17,00) / PR2 (8,50) – 0:3 (0:3)

Međusobne utakmice: Ilves – HJK (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje