U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


19:00 Nordsjaelland – Sonderjyske (Danska – Superliga)

Utakmica na koju smo se danas odlučili odigraće se u terminu od 19 časova, a reč je o duelu danskog šampionata između desetoplasiranog Nordsjaellanda i trenutno poslednjeg tima na tabeli – Sonderjyskea. U periodu od septembra 2016. do avgusta 2021. godine ovi timovi su odigrali ukupno 13 ligaških utakmica, a interesantno je da smo za to vreme mogli da vidimo čak 4 velika prelaza, od kojih su prvi i treći bili u korist Sonderjyskea, a preostala dva u korist Nordsjaellanda. S obzirom na to da domaćin ove sezone nema niti jedan prelaz, a gost samo jedan, kao i da nisu “zalomili“ na prethodna 3 međusobna meča svakako da vredi ispratiti današnji susret. Šta vi mislite?

2-1 (26,00) / 1-2 (40,00) / PR1 (8,75) / PR2 (14,00) – 1:1 (0:1)

Međusobne utakmice: Nordsjaelland – Sonderjyske (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.