U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, odnosno ”2-1” ili ”1-2”.

Ovi tipovi donose nam fantastične kvote, te se nadamo da ćemo zajedno uspeti da dođemo do željenog profita.18:00 FC Minsk – Gorodeja (Belorusija – Vysshaya Liga)

Od 16 sati po našem vremenu odigraće se utakmica između Minska i Gorodeje, u sklopu 23. kola beloruskog šampionata. Ekipe, koje se u ovom trenutku nalaze u donjem delu tabele (na 12. i 14. poziciji) do sada su se sastale mnogo puta, ali su nam zanimljive samo one utakmice odigrane između juna 2018. i oktobra 2019. godine jer su tokom tog perioda napravili 2 velika prelaza, oba rezultatom 1:2 i to u korist Minska. Šta vi mislite, hoće li zalomiti i danas?

1-2 (35,00) / 2-1 (26,00)

Međusobne utakmice: FC Minsk – Gorodeja (www.flashscore.com)

18:45 Eindhoven FC – Helmond (Holandija – Eerste Divisie)

Drugi predlog za danas se odnosi na utakmicu 3. kola holandske Eerste Divisie u kojoj će se od 18 sati i 45 minuta sastati Eindhoven i Helmond. Ni ovim ekipama veliki prelazi nisu stran pojam, s obzirom na to da su u poslednje četiri godine “zalomili“ 2 puta, oba puta u pobedi današnjeg domaćina. Kako nam Eindhoven i Helmond nisu priredili veliki prelaz na prethodna 4 meča, možda je pravi trenutak da prekinu tu pauzu.

1-2 (35,00) / 2-1 (23,00)

Međusobne utakmice: Eindhoven FC – Helmond (www.flashscore.com)

Svi predlozi zasnovani su isključivo na rezultatima do sada odigranih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Image by 3D Animation Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.